top of page

Waarom een keuken wrappen?

Ik hoor mensen vaak zeggen; een keuken wrappen, wat is dat? Gelukkig is het wrappen van een keuken al wat bekender aan het worden sinds programma's als VT wonen en Eigen huis en tuin er ook steeds meer aandacht aan besteden.


Waarom zou je dan eigenlijk een keuken wrappen? Ja, dat is een goede vraag! Maar ik kan hier goed antwoord op geven. Duurzaam Geef je keuken een tweede leven door hem te wrappen. Vaak denk je uitgekeken te zijn op je keuken, maar ben je dan echt uitgekeken op de keuken? Of ben je meer uitgekeken op de kleur? Vaak komen we dit tegen en zijn mensen uitgekeken op de kleur. Je hoeft geen hele nieuwe keuken te zetten om het gevoel te hebben dat je een nieuwe keuken hebt.

Door het wrappen van uw keuken zorgen wij ervoor dat u weer met plezier naar uw keuken kijkt.


Kleur Er zijn meer dan 500+ patronen/kleuren en motiefjes. Bijna iedere kleur is wel vertegenwoordigd in ons keukenwrap boek. Van roze met glitters tot matzwart, je kunt het zo gek niet bedenken! Goedkoper Vaak staat een keuken al in de ideale opstelling, want anders zouden ze de keuken in eerste instantie al niet zo geplaatst hebben. Daarom zou het zonde zijn om de keuken te slopen en voor duizenden euro's een nieuwe te plaatsen, terwijl u voor een gemiddelde prijs van 1500 euro al gewrapte keuken heeft.


1dag garantie Wij kunnen uw keuken al in één dag gegarandeerd gewrapt hebben. (Mits anders afgesproken van te voren). U wordt 's ochtends wakker met een witte keuken en 's avonds staat u al te koken in uw nieuwe gewrapte mat zwarte keuken. Kortom genoeg redenen waarom u uw keuken kunt wrappen!

Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen op info@dewrapgarage.nl
39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page