top of page

Hoe duur is een keuken wrappen?

Deze vraag komt vaak voorbij en dat is logisch, want je wilt namelijk weten wat je krijgt voor je geld. Laten we daar eens dieper op ingaan.


Ik zal gelijk met de deur in huis vallen. De gemiddelde keuken kost ongeveer 1500 euro om te wrappen. Dit is natuurlijk per provincie, per land en streek verschillend dus pin mij er niet op vast. Laat ik het dan zo zeggen; bij ons kost de gemiddelde keuken 1500 euro.


Wat krijg ik voor dit geld? Wanneer u ons mailt voor een offerte van het wrappen van uw keuken, kijken we eerst, met behulp van toegezonden foto's, of alle kastjes nog goed zijn om te wrappen. Dit is namelijk wel belangrijk, want soms laat het fineer los van de kastjes*. Wanneer dit allemaal in orde is, komen wij vrijblijvend langs met ons boek. Hierin staan meer dan 500+ kleuren/patronen/motiefjes. U kunt bij ons, tegen betaling, grotere samples aanvragen zodat u de kleuren beter kunt bekijken op verschillende tijdstippen. Daglicht zorgt soms ook voor een ander zicht op uw keukenwrap. Wanneer u de juiste kleur heeft uitgekozen, zorgen wij dat we de wrap voor uw keuken bestellen en maken wij een afspraak om uw keuken te wrappen in de door u gekozen kleur.


Zoals je ziet komt er ook veel voorbereiding bij kijken. Daarnaast zit in dit bedrag ook de wrap voor uw keuken en de werkkosten inbegrepen. Naast de prijs die wij geven komen er geen vervelende kosten meer bij kijken. Wij staan voor service en kwaliteit en die willen wij kosten wat kost waarborgen. Daardoor staat u niet voor onverwachte verassingen, want dat wilt niemand!

*Help, mijn fineer laat los van het keukenkastje!

Soms zie je dat het fineer van een keukenkastje loslaat. Wanneer het fineer van een keukenkastje loslaat is deze zeker nog te wrappen. Het vergt alleen wat meer voorbereiding van onze kant. We halen het fineer los en kunnen het keukenkastje ook zonder fineer wrappen. Voor het verwijderen van het oude fineer en het voorbereiden van de kastjes zit wel een kleine meerprijs.

Interesse gekregen? Stuur ons een mailtje op info@dewrapgarage.nl213 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page