top of page

Ramen blinderen in Zeeland

Bijgewerkt op: 12 jan. 2023


Afgelopen week hadden we deze Golf 7 op staan om te tinten. Vaak wordt er gekozen voor een 20% tint. Deze tint lijkt heel erg op een fabriekstint, dus een standaard tint waarmee een auto uit de fabriek komt.

Naast een luxe uitstraling zorgt een tint er natuurlijk ook voor dat het wat minder warm is in de auto en daarom kiezen vaak gezinnen met kinderen ervoor om de achterramen te tinten zodat de kinderen uit de zon zitten.


Er zijn verschillende soorten en maten in blindeer folie. Zo kunnen we ook ceramische tint in Zeeland en daarbuiten plakken.

Wat is het verschil tussen ceramische tint en normale tint?

Ceramische tint houdt nog meer zonlicht tegen dan onze standaard tint folie.

De ceramische tint houdt wel tot 90% van de UV straling tegen, waarbij de normale tint rond de 55% UV straling tegen zal houden. Dat verschil is goed te merken.


Is het blinderen van je ramen legaal? Als het gaat om de Nederlandse wetgeving, dan mag je de achterkant zo donker als dat je zelf wilt. Het donkerste dat wij plakken is 5%. De voorkant van het voertuig wordt wel aan bepaalde wetgeving onderworpen. De bestuurderskant en de bijrijders kant plakken wij alleen maar met 70% tintfolie. Dit zorgt ervoor dat je wat meer uit de zon zit in de auto en het is legaal om mee rond te rijden. Haal je het raam uit de auto met blinderen? Nee, wij halen de ramen niet uit de auto. Wél halen we de bekleding aan de binnenkant van het portier los en ook de bijbehorende raamrubbers zoals je kan zien op de foto hieronder. Deze halen we los zodat we de folie netjes onder de rubbers kunnen zetten.724 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page