top of page

Hoe wrap je een keuken?

Wij gaan uw keuken wrappen, gefeliciteerd! Maar wat nu? We hebben over het algemeen niet veel nodig van u. Het enige dat we vragen is dat uw keuken schoon is.

Natuurlijk halen wij er zelf ook nog een doekje overheen, maar het is wel fijn dat er geen ketchup spetters meer aan de kastjes zitten...


We zorgen altijd dat we op de dag dat we uw keuken gaan wrappen tussen 9.00 en 9.15 aanwezig zijn. Daarna zetten wij onze spullen op, let op dit zijn er redelijk wat haha!


Ieder kastjes halen wij los en plakken wij apart. Maar voordat wij uw keukenkastje kunnen wrappen, maken wij hem altijd nog even goed schoon zodat er geen viezigheid of stof aan zit. U hoeft uw keukenkastjes niet leeg te halen voordat wij ze komen wrappen!


Wanneer het kastje is gewrapt dan hangen wij hem weer netjes terug op zijn plek. De keuken hoeft niet meer afgesteld te worden, want wij klikken ieder deurtjes weer terug op zijn orginele plek in het scharnier.


Wij wrappen onze keukens met hoogwaardige interieurfolie die speciaal bestemd zijn voor het wrappen van keukens. Deze folie is stevig en antibacterieel. De folie is goed schoon te maken en schoon te houden.


Aan het einde van de dag ruimen wij onze rommel weer netjes op en nemen het afval mee terug zodat u niet met het afval zit natuurlijk.

Aan het einde van van de dag heeft u een nieuwe keuken! Voor meer informatie kunt u ons ebook aanvragen op onze site. Deze is te vinden onder het kopje Keuken Wrappen. Wij wrappen niet alleen keukens in Zeeland, maar door heel de BeNeLux.


Hoe wrap je een keuken?

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page