top of page
ABOUT
Arrow Down

De Specialist in Voertuigstyling

Welkom bij De Wrap Garage, dé plek waar voertuigstyling tot leven komt. Bij ons draait alles om het transformeren van gewone voertuigen in unieke en opvallende meesterwerken. Als vooraanstaande specialist in carwrapping, tinting, en auto-accessoires, zetten we jouw auto, motor, of bedrijfsvoertuig om in een prachtig rijdend canvas.

Onze Passie

Bij De Wrap Garage is styling meer dan een vak; het is onze passie. Ons team van creatieve professionals en vakbekwame experts staat klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om het wrappen van je persoonlijke voertuig, het branden van je bedrijfswagenpark, of het aanbrengen van hoogwaardige raamfolie voor privacy en bescherming, wij doen het met de hoogste precisie en aandacht voor detail.
 

Onze Missie

Onze missie is om jouw voertuig te transformeren tot een uniek kunstwerk op wielen. We streven ernaar om elke klant te verrassen en tevreden te stellen met onze creativiteit, vakmanschap en uitstekende klantenservice. Of je nu een persoonlijke auto wilt upgraden of de uitstraling van je bedrijfswagens wilt versterken, wij zetten ons in om jouw visie te realiseren.

Waarom De Wrap Garage?

  1. Ongeëvenaarde Expertise: Onze jarenlange ervaring in voertuigstyling stelt ons in staat om de meest complexe uitdagingen aan te gaan en verbluffende resultaten te leveren.

  2. Kwaliteit boven alles: We werken alleen met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om duurzame en schitterende resultaten te garanderen.

  3. Persoonlijke Service: Bij ons staat de klant centraal. We luisteren naar je wensen en geven deskundig advies om aan al je eisen te voldoen.

  4. Eenheid in Diversiteit: Ons portfolio omvat diverse projecten, van particuliere auto's tot zakelijke vloten. Geen project is te groot of te klein voor ons team.

  5. Betaalbare Luxe: We geloven dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Onze tarieven zijn concurrerend en bieden uitstekende waarde voor je investering.


​Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met De Wrap Garage en ontdek hoe we jouw voertuig kunnen omtoveren tot een ware blikvanger. Jouw reis naar voertuigstyling begint hier!

Logo DWG achterkant auto.png

DIENSTEN

IMG_6054.JPG

Auto Wrappen

Pas de kleur van uw auto aan geheel naar uw smaak. Denk hierbij ook aan een zwart dak of gewrapte spiegels en een motorkap.

Tinten & Chameleonfolie

Blindeer uw auto met een fabriekstint of net een tintje donkerder en houd u en uw kinderen uit het felle zonlicht. 

Krijg een stoere look op uw auto met onze chameleonfolie.

IMG_0082.heic

Reclame Belettering

Op zoek naar professionele reclamebelettering en wraps voor jouw bedrijf? Wij leveren hoogwaardige en opvallende wraps die jouw merk naar een hoger niveau tillen.

IMG_6315.jpg

Chrome Delete

Uw chroomlijsten beu? Laat ze dan zwart wrappen voor een stoerder uiterlijk! Van raamlijsten tot de grill en de dakdragers.

IMG_6376.jpg

Keuken Wrappen

Op uw keuken uitgekeken, maar niet toe aan een hele nieuwe keuken? Laat hem dan wrappen en uw keuken is in 1 dag geheel anders.

IMG_8853.JPG

XPEL Paint Protection Film

Bescherm uw auto tegen steenslag, vogelpoep en andere krassen en sappen.

SERVICES
B533736E-F0BA-489D-A624-0A86828A49E7.JPG

Customize

Grill - Spoilers - Diffusers -

Remklauwen verven -

Ambient Verlichting - Frontlip

en nog veel meer!

FOLLOW @DEWRAPGARAGE HIER
  • Instagram
PROJECTS

PROJECTEN

bottom of page